9,1

De beoordelingen van onze klanten

| 8 beoordelingen | 100% beveelt Hoogstebieding aan

Op dit moment hebben wij 8 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Angelique

Reden van bezoek:

23 maart 2018 | aanbeveling: ja

9,7

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 10

Tervreden over de afhandeling. Geen advertentie kosten zoals bij Marktplaats. Ik werd dezelfde dag nog gebeld en heb mijn Volvo V40 kunnen verkopen voor een nette prijs.


Rens

Reden van bezoek: Andere reden

8 maart 2018 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 8

Goed en snel geholpen!


Edward

Reden van bezoek: Andere reden

10 januari 2018 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

Zeer goed geholpen, goede onderhandeling en prima levering gehad. Betrouwbaar en snel!


Chris

Reden van bezoek: Andere reden

7 december 2017 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

Prima afhandeling en goed bod. Makkelijk voor als je weinig tijd hebt om je auto te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats.


Lisa

Reden van bezoek: Andere reden

4 december 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9


Wilfried

Reden van bezoek: Andere reden

1 december 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 10

Prima service en begeleiding!
Duidelijk en helder verhaal met goed ondersteuning.


Edwin

Reden van bezoek: Andere reden

28 november 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 8

Zeer tervreden. Snelle verkoop na goed persoonlijk contact. Na het aanmelden van mijn Audi A4, werd ik gelijk gebeld door een medewerker om te sparren over de auto. Verkoop was in twee uur geregeld, nog beter dan ik had durven hopen.


Sjors

Reden van bezoek: Andere reden

17 oktober 2017 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

Na het invullen van de vragen en verzenden van mijn gegevens, kreeg ik binnen 24 uur een goed bod voor mijn Volkswagen Passat van 2013. Na overleg heb ik de auto afgeleverd en het geld ontvangen. Hoogstebieding bedankt voor de goede service!